Kontrola pristupa Touch Monitor za vrtić

Kontrola pristupa na dodir za vrtić Mi smo se posvećivali projektovanju i proizvodnji monitora na dodir, više od 10 godina, pokrivajući većinu evropskog i američkog tržišta. Ovaj projekat je bio za sistem kontrole pristupa vrtića. Opis proizvoda Prezentacija preduzeća Sichuan ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Kontrola pristupa dodirni monitor za vrtić

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Mi smo se posvetili projektovanju i proizvodnji ekrana osetljivog na dodir, više od 10 godina, pokrivajući većinu evropskog i američkog tržišta.
Ovaj projekat je bio za sistem kontrole pristupa vrtića.

opis proizvoda

Pregled veličine

15.6 "

Omjer

16: 9

Struktura

G + G

Debljina

10mm-15mm

Podrška interfejs

USB & IIC & RS232

IC

EETI / ILI / WDT

TP pogonski napon

USB 5V / IIC 3.3

Tip LCD

TFT

Aktivna površina (mm)

344.23 x193.54

Broj tačaka

800 (RGB) * 1280

Interfejs

MIPI

Prezentacija preduzeća

Provincija Sichuan CRNC Elec-Tech Co., Ltd je profesionalno visokotehnološko preduzeće specijalizirano za istraživanje i razvoj, proizvodnju, prodaju optičkih veznih ekrana i dodirne ploče za različite veličine. Nakon 10 godina razvoja, CRNC je obučio veliki broj izvanrednih talenata, nakupljen bogato iskustvo u tehnologiji proizvodnje i menadžmentu, te stekao mnoge lojalne partnere. Inicijalna kapitalna investicija iznosi 200 miliona RMB. Pokrivajući oko 1500 kvadratnih metara poslovnog prostora i 18.500 kvadratnih metara prašinu radne radnje. CRNC ima više od 50 ključnih tehničkih inženjera i više od 400 zaposlenih u radnoj liniji, potpuno opremljenim velikim automatskim centrom za proizvodnju i kvalitet. Uz sve ove i industriju 4.0, mesečni kapacitet proizvodnje je 300.000 komada. Naši proizvodi se široko koriste na različitim lokacijama i prilikama kao što su vojska, industrijska kontrola, medicina, obrazovanje, bankarstvo, automobilska industrija, oglašavanje itd. Naša tržišta se bave domaćim i inostranstvom. Uspostavljena je poboljšana prodajna i servisna mreža. CRNC priznaje da je inovacija vitalnost preduzeća koja vodi ka uspjehu. Imajući trenutno ISO9001: 2008 i ISO14001: 2000 sertifikate, obezbedio 1 patent, 6 autorska prava za softver i 2 win8.1 sertifikata. A se prijavljuju za automobilsku TS16949 i nacionalne vojne standarde GJB9001 sertifikate.

23.jpg

17.jpg


34.jpg

图13.jpg

FAQs:

1.Q: Koji je rok plaćanja?

A: T / T 30% unaprijed, 70% prije isporuke za dodirni panel.
T / T 50% unaprijed, 50% prije isporuke za pričvršćivanje.

2.Q: Proces vezivanja

O: Optičko lepljenje je proces laminiranja ekrana osetljivog na dodir, stakla ili plastičnih zaštitnih sočiva, EMI filtera i drugih poboljšanja ekrana na LCD ekranu. Sloj lepka je integrisan između pokrivnog sloja i displeja kako bi se u potpunosti popunila vazdušna jaza koja je ostala u običnoj perimetru ili zaptivnim vezicama. Kada je lepak očvršćen, konačni proizvod ima bolje optičke i ruggedizacijske osobine.

3.Q: Da li vaš proizvod prođe CE ili bilo koji drugi certifikat?

O: Da, naši proizvodi su prošli CE. I mogli bismo vam pomoći da dobijete druge sertifikate koliko vam je potrebno.

4.Q: Gde je vaš štab?

O: Naše sjedište je sjedište u Šenzenu, uključujući istraživanje i razvoj, prodaju, finansije, ljudske resurse, odjeljenja za kvalitet.

5.Q: Kada je vaša firma osnovana?

O: Naša kompanija je osnovana početkom 2009. godine. Imamo blizu 10 godina iskustva za vezivanje ekrana, dodirne table, poslove staklene ploče.

Hot Tags: monitor za kontrolu pristupa za vrtić, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, rasuti
Upit