Vanjski TFT LCD ekran

TFT LCD ekran na otvorenom Sichuan CRNC Elec-Tech Co., Ltd je visokotehnološko preduzeće koje je više od 10 godina posvećeno istraživanju, razvoju i prodaji proizvoda serije ekrana osetljivog na dodir. Naša kompanija je dobila certifikat ISO. Glavni proizvodi uključuju dodirni ekran, ekran osjetljiv na dodir, dodirni panel ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Vanjski TFT LCD ekran

1.jpg

2.jpg

Provincija Sichuan CRNC Elec-Tech Co, Ltd je visokotehnološko preduzeće koje je više od 10 godina posvećeno istraživanju, razvoju i prodaji proizvoda serije ekrana osetljivog na dodir. Naša kompanija je dobila certifikat ISO. Glavni proizvodi uključuju monitore sa dodirnim ekranima, ekran osjetljiv na dodir, senzor na dodir, LCD ekran, stakla.

opis proizvoda

Veličina panela

42 "

Panel Tip

LCD ekran i LED svetlo

Panel brend (opcija)

LG / Samsung / Innolux / AUO / BOE itd.

Standardna boja

Crna

Maksimalna rezolucija (piksel)

1920 (RGB) * 1080 (FHD)

Gustina piksela

52 PPI

Omjer

16: 9

Aktivna površina (Š × V)

938,3 * 531,3 mm

FAQs:
O: Zašto nas izabrati kao konačnog dobavljača?
P: CRNC je zrela iskusna fabrika koja je ostala u elektronskoj oblasti više od 10 godina od 2009, proizvodi sa visokim kvalitetom, CE, ROHS, FCC, IEC, ect certifikate i tako konkurentne cijene na celom tržištu. Štaviše, imamo najveću fleksibilnu OEM uslugu koja svakom klijentu pruža specifične dizajne. CRNC takođe radi sa nekim velikom kompanijom kao poslovnim partnerima, kao što su BOE, Foxconn, BYD, TCL, Haier itd. Naš dizajn je vrijedan da ga uzme.

O: Ima li popusta za naređenja?
P: Da, možemo da pružimo veleprodajnu cenu.

O: Da li podržavate isporuku?
P: Da, podržavamo isporuku otpada. Ostavite nam adresu primaoca i kontakt podatke kada naručite, a zatim ćemo poslati paket prema kontaktnim informacijama.

O: Sve slike su prava fotografija?
P: Slike svih proizvoda koje prodajemo su 100% stvarno snimanje.

O: Šta je sa kvalitetom monitora?
P: Ne brinite za kvalitet. Naša kompanija je glavni proizvođač monitora u Kini preko 10 godina sa zrelim proizvodnim iskustvom, naši proizvodi su izvezeni u više od 100 zemalja. Naši tehnički momci će uraditi rigorozan test na svim proizvodima kako bi se osiguralo da svaki kupac može dobiti savršen dizajn.

23.jpg

19.jpg


18.jpg

图13.jpg


图9.jpg

图11.jpg


27.jpg图4.jpg

Hot Tags: spoljni TFT LCD ekran, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, rasuti
Upit