Dom > Znanje > Sadržaj
Dug zivot. Visoka rezolucija. Izuzetno tanak i lagan
- Apr 25, 2018 -

1, dug život. Sa napredovanjem nauke i tehnologije, životni vek LCD proizvoda može dostići više od 50.000 sati (uglavnom zahvaćen izvorima pozadinskog osvetljenja). Trenutno, mainstream tehnologija LED pozadinskog osvjetljenja u osnovi se oslobodila ograničenja vremena CCFL pozadinskog osvjetljenja, a njegov vijek trajanja može biti nakon što se dostigne 100.000 sati ili više, osvjetljenje može doseći 1000 lumena, a izvor svjetlosti neće biti zatamnjen nakon dugog period upotrebe.

2, velika perspektiva. Kod ranih LCD proizvoda ugao gledanja je nekada bio veliki problem kojim se ograničava LCD, ali uz kontinuirani napredak LCD tehnologije ovaj problem je u potpunosti riješen, kao što je korištenje DID-a, IPS tehnologije, ekrana za spajanje, njegovog vidljivog ugao može doći do nezapamćenih 178 stepeni.

3, visoke rezolucije. Prema mainstream tehnologiji na trenutnom tržištu, fizička rezolucija ekrana tečnih kristala može lako doći do nivoa mrežnjače koja se ne može razlikovati od golih očiju. Svetlost i kontrast tečnog kristala su veoma visoki, a boja je svetla i svetla, a slika je stabilna i ne treperi.

4, ultra tanak i lagan. Tečni kristal ima karakteristike tanke debljine i male težine, a može se lako montirati i ugraditi. Specijalni LCD ekran od 55 inča teži samo 30KG a njegova debljina je manja od 11cm. Ovo je neuporedivo sa drugim uređajem za prikazivanje.

5, potrošnja energije je minimalna. Uređaji za prikazivanje tekućih kristala, niska potrošnja energije, niska potrošnja toplote oduvek su poznata za ljude, u stanju mirovanja samo 3W.

6, stopa neuspeha je niska. Tekući kristal je trenutno najstabilniji i pouzdan uređaj za prikaz, jer je toplota veoma mala, uređaj je vrlo stabilan, a uređaj neće biti oštećen zbog prevelikog porasta temperature i oštećenja.