Dom > Znanje > Sadržaj
Uskoro će se pojaviti dvostruki presavijeni mobilni telefoni na dodir
- May 10, 2018 -

Zastareli Huawei OPPO i drugi veliki proizvođači na celom ekranu razvijaju dual-screen folding mobilne telefone

 

2017. godine mobilni telefon na celom ekranu s jezgrom deljenja ekrana je porastao na globalnom nivou. Gotovo svi kineski proizvođači prvog reda pratili su južnokorejsku Samsung Electronics i američki Apple. Pokrenuli su mobilni telefon na celom ekranu. Nakon celog ekrana, koja će biti sledeća hotspot pametnog telefona?

 

1.jpg

 


  Prema industrijskim izvorima, novi mobilni telefoni će biti novi trend 
u globalnoj industriji mobilnih telefona.

Prema izveštajima iz industrijskih izvora, veliki broj proizvođača mobilnih telefona, uključujući Kinu i Južnu Koreju, trenutno razvijaju preklopne mobilne telefone, među kojima su Huawei, OPPO i Samsung Electronics i LG Electronics iz Južne Koreje.

 

Na celokupnom mobilnom telefonu, Sharp Corporation iz Japana je originator industrije. U preklopnim mobilnim telefonima, Kineski ZTE je napravio korak napred. U oktobru je na konferenciji u New Yorku ZTE najavila preklopljeni dvo-ekranski mobilni telefon Axon M. Telefon ima dva 5.2inch full-HD ekrana i može se sklopiti da obezbedi veliki 6.75inch ekran, pružajući bogatije iskustvo gledanja


  Nedavno je Yu Chengdong, izvršni direktor kompanije Huawei odgovoran za poslovanje sa mobilnim telefonom , otkrio da Huawei razvija dualscreen mobilne telefone i planira izdavanje proizvoda do kraja 2018. godine. Detalji o proizvodu su još uvijek nepoznati.


  Prema industrijskim izvorima, OPPO takođe razvija slične proizvode. Kompanija ima

ranije se prijavljivala za niz patenata i povezana je sa preklopnim ekranima i preklopnim mobilnim telefonima.


 

 

2.jpg

 

Pored kineskih kompanija, korejski proizvođači mobilnih telefona takođe su veoma zainteresovani za sklapanje mobilnih telefona sa dva ekrana. Kao i OPPO, Samsung Electronics je ranije podneo zahtjev za patentima za tehnologiju vezanu za preklapanje mobilnih telefona u Sjedinjenim Državama. Jedan od Samsungovih patenata je "Fleksibilni elektronski uređaji". Samsung koristi fleksibilni ekran na oba ekrana.